معرفی نرم افزارهای برگزاری جلسات آنلاین

افزایش دسترسی به شبکه جهانی اینترنت و همچنین گوشی‌های هوشمند همراه، باعث رشد و گسترش بی‌سابقه ارتباطات در فضای مجازی شده است. از گروه‌های خانوادگی و دوستانه در پیام‌رسان‌های موبایلی تا تدریس در جلسات آنلاین و ویدئوکنفرانس‌های آنلاین از جمله انواع ارتباطاتی هستند که امروزه در بستر فضای مجازی شاهد رواج آن‌ها هستیم. برای برگزاری مناسب انواع جلسات در بستر وب شما به نرم افزارهای برگزاری جلسه آنلاین نیاز خواهید داشت. در این مطلب با این نرم‌افزارها آشنا می‌شویم.

معرفی نرم افزارهای برگزاری جلسات آنلاین

گوگل میت؛ یک سرویس مفید دیگر از گوگل

امروزه خدمات متنوع گوگل نقش مهمی در زندگی ما و به خصوص در فعالیت‌های ما در فضای مجازی دارند. ایمیل ارتباطات کاری و درسی ما را تسهیل کرده و از یوتیوب استفاده‌های متنوعی از جمله آموزش و سرگرمی می‌شود. با این حال گوگل تنها به این خدمات اکتفا نکرده است. گوگل میت سرویس محبوبی از گوگل است که به منظور برقراری ارتباطات در فضای مجازی به کار می‌رود. امکانات متنوع این سرویس آن را به گزینه‌ای مطلوب در بین انواع نرم افزارهای برگزاری جلسه آنلاین تبدیل می‌کند.
از جمله امکانات گوگل میت می‌توان به استفاده از آن بر روی لپ تاپ به صورت مبتنی بر وب اشاره کرد. شما برای اینکه از این سرویس استفاده کنید، نیازی به نصب هیچگونه نرم‌افزاری بر روی لپ تاپ خود ندارید. تنها با یک کلیک بر روی لینک جلسه آنلاین، می‌توانید وارد آن شوید. بر روی گوشی‌های هوشمند نیز با نصب یک اپیکیشن بسیار سبک و با رابط کاربری جذاب، می‌توانید از خدمات این سرویس استفاده کنید. این استفاده آسان یکی از جذاب‌ترین ویژگی‌ها برای نرم افزارهای برگزاری جلسه آنلاین است که گوگل میت نیز از آن برخوردار است. برای استفاده از گوگل میت تنها نیاز به یک ایمیل دارید که احتمالا بسیاری از کاربران اینترنتی به طور پیش‌فرض آن را بر روی مرورگر لپ تاپ و گوشی هوشمند خود فعال کرده‌اند.
حذف نویز از محیط و همچنین رایگان بودن بسیاری از امکانات، از دیگر ویژگی‌های این نرم‌افزار است. همین مزایا بود که باعث شد گوگل میت از جمله به یکی از گزینه‌های جذاب برای برگزاری کلاس‌های آنلاین در ایام همه‌گیری ویروس کرونا تبدیل شود.

جلسات آنلاین

زوم؛ پیشرو در بین نرم افزارهای برگزاری جلسه آنلاین

شاید تا قبل از همه‌گیری جهانی ویروس کرونا، کمتر کسی پلتفرم زوم (Zoom) را می‌شناخت. با این حال هم‌اکنون اوضاع متفاوت است. زوم توانسته در همین مدت دو تا سه سال اخیر، از بسیاری از نرم افزارهای برگزاری جلسه آنلاین جلو بزند. این نرم‌افزار از جمله توانسته حدود 40 درصد از کاربران اسکایپ، قدیمی‌ترین نرم‌افزار در این حوزه، را به سمت خود بکشاند. این موفقیت، به سبب مزایای زیادی است که این نرم‌افزار دارد.
از جمله مهم‌ترین ویژگی‌های زوم، می‌توان به کیفیت بسیار بالای صدا و تصویر بر روی این پلتفرم اشاره کرد. حتی اگر 100 نفر کاربر به طور همزمان در یک جلسه بر بستر این نرم‌افزار حضور پیدا کنند، زوم توانایی این را دارد که صدا و تصویری با کیفیت HD ارائه دهد. همین ویژگی باعث شده که بسیاری از کسب و کارها امروزه برای برقراری جلسات آنلاین خود به این نرم‌افزار روی بیاورند. همچنین می‌توان به کمک تلفن، با جلساتی که بر روی این پلتفرم برگزاری می‌شوند، ارتباط برقرار کرد. هر چند برای برخورداری از این امکان جذاب، نیاز به پرداخت اشتراک ماهانه این پتلفرم دارید.

مقاله مرتبط:  راهکارها و روش‌ها برای حل مشکلات در لوله بازکنی

با این حال اما این نرم‌افزار به همان اندازه که در جهان اقبال یافته، در ایران مورد توجه قرار نگرفته است. دو عامل اساسی در این باره نقش دارد. اولین و مهم‌ترین عامل این است که برای استفاده از پکیج کامل خدمات این نرم‌افزار، می‌بایست مبلغی به صورت ماهانه پرداخت شود. فارغ از قیمت بالای ارز در سال‌های اخیر، دشواری پرداخت با توجه به محدودیت‌هایی که بر کاربران کشورمان تحمیل شده، باعث شده دسترسی به مجموعه کامل امکانات این نرم‌افزار در ایران چندان آسان نباشد. همچنین این پلتفرم گه‌گاه محدودیت‌هایی نیز برای کاربران ایرانی قائل شده است. همین دو مساله باعث شده علیرغم محبوبیت بین‌المللی، زوم در ایران زیاد مورد استفاده قرار نگیرد.

نرم افزار جلسات آنلاین

اسکایپ؛ کماکان پرقدرت

سابقه اسکایپ نه تنها به پیش از دوران همه‌گیری ویروس کرونا، بلکه حتی به پیش از متداول شدن گوشی‌های هوشمند برمی‌گرد. در حقیقت می‌توان گفت اسکایپ اولین پلفترمی بود که به شکلی که امروزه به طور گسترده شاهد آن هستیم، در ابعاد زیاد و با امکانات متنوع، جلسات آنلاین را باب کرد. امروزه و حتی

مقاله مرتبط:  همه چیز در مورد فضای آیکلود در گوشی های اپل

پس از اینکه مخاطبان اسکایپ در سطح جهانی با ریزش مواجه بوده، باز هم بسیاری از افراد ترجیح می‌دهند از بین نرم افزارهای برگزاری جلسه آنلاین، این پلتفرم باسابقه را انتخاب کنند.

اسکایپ ویژگی‌های متنوعی دارد که آن را به گزینه‌ای مطلوب برای برگزاری انواع جلسات آنلاین و از جمله کلاس‌های آنلاین تبدیل می‌کند. بر بستر این پلتفرم علاوه بر برگزاری جلسه آنلاین، شما می‌توانید گروه تشکیل دهید. بعد از تشکیل گروه هر هنگام که لازم باشد، تنها با استفاده از یک گزینه می‌توانید میان اعضای گروه جلسه تشکیل داده و اعضای گروه نیز به جلسه بپیوندند. همچنین امکان ضبط جلسات به راحتی در اسکایپ وجود دارد. همین موضوع آن را به گزینه‌ای مطلوب برای گروه‌هایی تبدیل می‌کنند که می‌خواهند در طول زمان با یکدیگر جلسات متعددی داشته باشند.

علیرغم سابقه طولانی این اسکایپ و امکانات متعدد آن، با این حال بعضی از مخاطبین آن به دیگر نرم افزارهای برگزاری جلسه آنلاین و به خصوص زوم مهاجرت کرده‌اند. از جمله ضعف‌های اسکایپ که احتمالا شما نیز با آن مواجه شده‌اید، کیفیت پایین صدا و تصویر در جلساتی است که تعداد زیادی از افراد در آن حضور دارند. با این حال این موضوع باعث نشده این پلتفرم کماکان مورد استفاده عده زیادی قرار نگیرد.

برگزاری جلسات آنلاین در اسکایپ

ور بای؛ جمع‌وجور اما پرکاربرد

اگر به دنبال گزینه‌ای در بین نرم افزارهای برگزاری جلسه آنلاین هستید که سبک و در عین حال کاربردی باشد، ور بای (Whereby) احتمالا انتخاب خوبی است. این نرم‌افزار که به اندازه دیگر گزینه‌های حاضر در این فهرست شناخته شده نیست، به شما امکان می‌دهد تا در نسخه رایگان، جلسه‌ای چهار نفره با کیفیت مطلوب برگزار کنید. شاید برای جلسات با تعداد نفرات بالا و یا کلاس‌های مجازی این نرم‌افزار چندان به کار نیاید، با این حال کاربردهای خاص خود را دارند. یک دورهمی دوستانه در عصر تابستانی یکی از این کاربردها است. همچنین اگر می‌خواهید با همکاران بخش خود در یک شرکت در ارتباط باشید و یا قصد ارتباط با چند محقق دیگر بر سر یک پروژه پژوهشی را دارید، وربای نرم‌افزار بسیار مناسبی است. این نرم‌افزار کاملا تحت وب بوده و همین نیز یکی دیگر از ویژگی‌های مثبت آن به شمار می‌رود.

الوکام؛ سامانه پیشرو داخلی

گرچه نرم افزارهای برگزاری جلسه آنلاین خارجی امکانات خوبی در اختیار شما قرار می‌دهند، اما گاهی سرعت و پایداری ارتباط با این سامانه‌ها از داخل کشور چندان مطلوب نیست. در اینجاست که استفاده از یک سامانه داخلی به گزینه‌ای مطلوب تبدیل می‌شود. الوکام دقیقا همان چیزی است که به آن احتیاج دارید. شما در الوکام می‌توانید صفحه نمایش خود را به دیگران نشان داده، فایل‌ها را با دیگران به اشتراک بگذارید و همچنین ویدئو پخش کنید. همه این‌ها در بستری به‌طور کامل تحت وب و با رابط کاربری بسیار جذاب و ساده اتفاق می‌افتد. با انتخاب الوکام بدون شک بهترین نحوه برگزاری جلسات آنلاین را تجربه خواهید کرد.

مقاله مرتبط:  10 سایت دوره آموزش باریستا + مهمترین نکات برای شرکت کردن در آن

برای درج مقاله های تخصصی خود به صورت خرید رپورتاژ آگهی بدون درج کلمه تبلیغ یا رپورتاژ آگهی در برچسب ها، در دسته بندی معرفی سایت های تخصصی آنلاین یا به این شماره (https://wa.me/+989306274183) در واتساپ پیام دهید و یا روی لینک زیر کلیک کنید و ویژگی های درج رپورتاژ آگهی در سایت آگهی تخصصم اینه را بخوانید.

ویژگی های رپورتاژ آگهی در سایت آگهی تخصصم اینه

5/5 - (2 امتیاز)

توسط مدیر سایت و تولید محتوا

بنده ارشد مهندسی مکانیک و مدیر سایت هستم. با توجه به مشکلات عدیده ای که از عدم تخصص ناشی می شد، از سال 95 با این امید که متخصصین و تحصیلکرده های کشور بتوانند مشکلات مملکت رو حل کنند، سایت آگهی تخصصم اینه را استارت زدم. انشاءالله که هر کدام گامی هرچند کوچک در این مسیر برداریم.

“4 مرداد 1401” 11:54 ق.ظ