جوملا بهتر است یا وردپرس؟ کدام را در طراحی سایت انتخاب کنیم

جوملا بهتر است یا وردپرس؟ این سوال برای تمام افرادی که تازه میخواهند شروع به یادگیری و طراحی سایت با سیستم های مدیریت محتوا انجام دهند پیش می آید زیرا که جوملا و وردپرس امروزه دوتا از محبوب ترین و قدرتمند ترین سیستم های مدیریت محتوا در دنیا می باشد از آنجای که این نرم افزار های طراحی سایت از هم متفاوت هستن در عین حال بسیار قدرتمند می باشند در این مقاله شما با این دو سیستم مدیریت حتوا بیشتر آشنا می شوید و این آشنای شما را در انتخاب بهتر کمک می کند.

ما در این مقاله به مقایسه وردپرس و جوملا می پردازیم و مزایای و معایب هردو سیستم مدیریت محتوا شرح می دهیم و با جزئیات بیشتری هر کدام را برسی می کنیم تا به شما کمک کنیم که بهترین سیستم مدیریت محتوای برای نیاز خود را انتخاب و استفاده کنید و تمرکز خود را بر این موضوع قرار می دهیم که این سیستم های مدیریت محتوا امنیت و قابلیت مناسب برای راه اندازی یک کسب و کار آنلاین و سایت فروشگاهی را دارند یا خیر

این را هم بدانید که شروع اول طراحی سایت با یک سیستم مدیریت محتوای مناسب باعث می شود که در زمان و هزینه صرفه جوی کنید و جدا از این در ادامه توسعه سایت و مدیریت آن و گرفتن نتیجه بستگی به انتخاب شما در سیستم مدیریت محتوای مناسب دارد پس در انتهای این مقاله شما می دانید که کدام سیستم برای توسعه و طراحی سایت برای شما مناسب است.

جوملا بهتر است یا وردپرس

مقایسه وردپرس با جوملا

وردپرس یک سیستم مدیریت محتوای رایگان و متن باز می باشد وردپرس در شروع برای وبلاگ نویسی ساخته شده بود ولی با توسعه و بهبود مستمر می توانید انواع وب سایت ها را با آن طراحی کنید و امروزه بیش از 41 در صد وب سای های جهان با وردپرس طراحی و توسعه داده شده است و تحت مجوز عمومی گنو توزیع شده است این یعنی که به افراد این اجازه را می دهید که بصورت رایگان از آن استفاده کرد و حتی آن را تغییر دهند

جوملا یک CMS رایگان و منبع باز است که بیشتر 2 درصد از تمام سایت ها را در اختیار دارد. در حال حاضر 3.5 درصد از بازار را در اختیار دارد و پس از وردپرس سومین CMS پرکاربرد است.

مقاله مرتبط:  ریبیت چیست و چگونه بالاترین rebate را از ویندزور دریافت کنیم

در اصل، سیستم مدیریت محتوا جوملا برای ایجاد وب سایت های پورتال مانند با ویژگی هایی مانند فرم های ورود و سیستم های عضویت طراحی شده بود. امروزه، بیش از 4 میلیون وب سایت در جایگاه های مختلف از آن استفاده می کنند.

تفاوت اصلی جوملا و وردپرس این است که جوملا انعطاف پذیری بیشتری دارد، اما منحنی یادگیری تندتری دارد، در حالی که آموزش وردپرس و یادگیری آن به دانش فنی زیادی نیاز ندارد و برای مبتدیان مناسب تر است. از طرف دیگر، وردپرس دارای افزونه های زیادی است که قابلیت های آن را گسترش می دهد.

راحتی استفاده

وردپرس

از آنجایی که امروزه محبوب‌ترین CMS است، بسیاری از شرکت‌های میزبانی، نصب‌کننده وردپرس را با یک کلیک در برنامه‌های میزبانی خود قرار می‌دهند. همچنین یافتن سرویس های میزبانی وردپرس که معمولاً با این نرم افزار CMS و همچنین مضامین و افزونه های آن از قبل نصب شده است، آسان است.

نکته دیگری که باید به آن توجه کرد کنترل پنل است. این بسیار مبتدی پسند است، بنابراین افرادی که دانش فنی محدودی دارند نیازی به زمان زیادی ندارند تا یاد بگیرند که هر تنظیمات چه کاری انجام می دهد.

پیمایش ساده است و اقدامات بیش از دو کلیک انجام نمی شود. به عنوان مثال، شما فقط باید به پست‌ها بروید و برای افزودن یک پست وبلاگ جدید روی افزودن جدید کلیک کنید.

جوملا

مانند وردپرس، تعداد زیادی از ارائه دهندگان میزبانی CMS وجود دارد که میزبانی وب خاص جوملا را ارائه می دهند یا شامل یک نصب کننده با یک کلیک هستند. به عنوان مثال، برنامه های میزبانی جوملا Hostinger با سرورهای بهینه شده جوملا، یک نام دامنه و یک کتابخانه بزرگ از برنامه های افزودنی و تم ها ارائه می شود.

یکی از مشکلات، کنترل پنل جوملا پر از اصطلاحات است که آن را برای افراد تازه کار مناسب نمی کند. زیاد بودن صفحات مدیریت و تنظیمات در جوملا بسیار پیچیده است

جوملا تجربه کاربری پیچیده خود را با ابزارهای آسان برای استفاده مانند پسوندهای صفحه ساز جبران می کند. همچنین آموزش و انجمن های مختلف برای یادگیری گام بگا می باشد.

مدیریت رسانه ها

این بخش نحوه استفاده از وردپرس و جوملا را برای مدیریت محتوای وب سایت و دسترسی کاربران و همچنین عملکرد سیستم در مورد وبلاگ نویسی بررسی می کند.

مقاله مرتبط:  آموزش تعمیرات برد الکترونیکی + معرفی آموزشگاه معتبر

وردپرس

وردپرس در اولیل برای بلاگ توسعه داده شد. بنابراین، دارای یک سیستم مناسب برای مدیریت حجم انبوهی از فایل های رسانه ای مختلف است

وردپرس انواع صفحه ایستا و پویا را ارائه می دهد و هدف اولی قرار دادن پست های وبلاگ است. شما می توانید در هنگام ایجاد یک پست در مورد نوع صفحه تصمیم بگیرید و از طبقه بندی وردپرس برای گروه بندی صفحات و پست ها استفاده کنید.

CMS شش نقش از پیش تعریف شده کاربر را فراهم می کند که مدیریت دسترسی و محدودیت های وب سایت شما را آسان تر می کند. افزودن گروه های کاربری جدید و گسترش عملکرد مدیریت کاربر با افزونه هایی امکان پذیر است که بسیاری از آنها به صورت رایگان در دسترس هستند.

جوملا

جوملا دارای سه نوع صفحه است که ظاهر محتوای وب سایت را تعیین می کند: قالب تک، وبلاگ دسته بندی و ماژول سفارشی. همانطور که قبلا ذکر شد، قبل از انتشار یک پست، ابتدا باید یک دسته ایجاد کنید.

این پلتفرم یک ویرایشگر پیش‌فرض WYSIWYG به نام TinyMCE ارائه می‌کند که شبیه به ویرایشگر کلاسیک وردپرس است. همچنین می‌توانید افزونه‌های ویرایشی را نصب کنید تا تغییر قالب‌ها آسان‌تر شود.

متاسفانه جوملا یک سیستم محتوای طبقه بندی داخلی ندارد. شما باید یک پسوند سیستم محتوا را نصب کنید یا یکی از آن ها را از ابتدا بسازید، که می تواند زمان بر و پیچیده باشد.

خبر خوب این است که جوملا مدیریت قوی کاربران را ارائه می دهد. دارای کنترل دسترسی پیشرفته برای محدودیت صفحه و گزارش عملکرد کاربر است که به نظارت بر اقدامات انجام شده توسط آدرس های IP خاص در وب سایت شما کمک می کند.

مدیریت رسانه های جوملا بهتر است یا وردپرس

تم ها و افزودنی ها

ما قالب ها و برنامه های افزودنی ارائه شده توسط وردپرس و جوملا را از نظر در دسترس بودن، عملکرد و قابلیت استفاده مقایسه خواهیم کرد.

وردپرس

این پلتفرم بیش از 58000 افزونه رایگان و پولی را ارائه می دهد که شامل ابزارهای سفارشی سازی اضافی، بهبودهای امنیتی و عملکرد تجزیه و تحلیل وب سایت می شود.

برای نصب یک افزونه، کافی است به مسیر Plugins -> Add New بروید. سپس افزونه مورد نظر را جستجو کرده و Install -> Activate را بزنید.

با این حال، نصب افزونه های شخص ثالث باید به صورت دستی و با آپلود فایل افزونه به طور مستقیم یا از طریق یک سرویس گیرنده FTP انجام شود.

مقاله مرتبط:  نحوه استخراج اتریوم کلاسیک؛ بررسی محدودیت و ابزار آن

وقتی صحبت از طراحی وب می شود، بیش از 8000 تم رایگان و پولی در دایرکتوری قالب وردپرس و بسیاری دیگر در سایر بازارهای شخص ثالث وجود دارد.

در حالی که پلتفرم یک ابزار سفارشی‌سازی برای اصلاح یک تم نصب شده فراهم می‌کند، پتانسیل سفارشی‌سازی معمولاً به تم‌های فردی محدود می‌شود. کاربران می توانند کد CSS تم را ویرایش کنند یا یک صفحه ساز مانند Elementor، Beaver Builder یا Divi Builder را برای فرصت های سفارشی سازی پیشرفته نصب کنند.

متأسفانه، وردپرس در هر زمان تنها به یک تم فعال اجازه می دهد.

جوملا

جوملا حدود 8000 افزونه دارد که در کتابخانه رسمی خود فهرست شده اند. جدای از این توابع اضافی، این پلت فرم در حال حاضر به بسیاری از ویژگی های داخلی مجهز شده است.

به عنوان مثال، شما می توانید کش مرورگر را در جوملا با پیمایش به System -> Global Configuration -> System فعال کنید.

در قسمت تنظیمات کش محافظه کار یا ذخیره سازی پیشرونده را انتخاب کنید.

بخش تنظیمات کش در جوملا

با این حال، نصب افزونه جوملا مراحل بیشتری نسبت به وردپرس دارد. این به این دلیل است که فهرست برنامه افزودنی مستقیماً از داشبورد مدیریت قابل دسترسی نیست. کاربران باید افزونه را از دایرکتوری دانلود کرده و سپس آن را به صورت دستی در صفحه نصب آپلود کنند.

از نظر ظاهری، جوملا از دو نوع قالب استفاده می‌کند: قالب‌های جلویی و قالب‌های بک‌اند. از آنجایی که این پلتفرم دایرکتوری رسمی قالب ندارد، کاربران می توانند برای داشتن گزینه های بیشتر به منابع شخص ثالث مانند ThemeForest و JoomShopper دسترسی داشته باشند.

ویرایش قالب را می توان از طریق ویرایشگر جوملا انجام داد و گزینه های سفارشی سازی به هر قالب بستگی دارد. روش دیگر، نصب ابزاری مانند Joomlart Page Builder برای دریافت قابلیت کشیدن و رها کردن.

در مقایسه، جوملا به کاربران اجازه می دهد از بیش از یک قالب در هر وب سایت استفاده کنند. بر اساس نیاز خود می توانید به هر صفحه قالب متفاوتی اختصاص دهید.

دموتیک سایت


برای درج مقاله های تخصصی خود به صورت خرید رپورتاژ آگهی بدون درج کلمه تبلیغ یا رپورتاژ آگهی در برچسب ها، در دسته بندی معرفی سایت های تخصصی آنلاین یا به این شماره (https://wa.me/+989306274183) در واتساپ پیام دهید و یا روی لینک زیر کلیک کنید و ویژگی های درج رپورتاژ آگهی در سایت آگهی تخصصم اینه را بخوانید.

ویژگی های رپورتاژ آگهی در سایت آگهی تخصصم اینه

5/5 - (2 امتیاز)

توسط مدیر سایت و تولید محتوا

بنده ارشد مهندسی مکانیک و مدیر سایت هستم. با توجه به مشکلات عدیده ای که از عدم تخصص ناشی می شد، از سال 95 با این امید که متخصصین و تحصیلکرده های کشور بتوانند مشکلات مملکت رو حل کنند، سایت آگهی تخصصم اینه را استارت زدم. انشاءالله که هر کدام گامی هرچند کوچک در این مسیر برداریم.

“12 آذر 1401” 4:03 ب.ظ