10 سایت دوره آموزش باریستا + مهمترین نکات برای شرکت کردن در آن

دوره آموزش باریستا (barista training course) به عنوان کلاس باریستایی، یکی از دوره های کوتاه مدت و جذاب برای کسانی است که عاشق دنیای قهوه هستند و می توانند با روابط عمومی بالای خود هم مشتری جذب کنند و هم مشتری را نگه دارند.

باریستا یعنی چه ؟

باریستا (Barista) شخصی است که نوشیدنی های قهوه بر پایه اسپرسو را تهیه و سرو می کند. در ایالات متحده، اصطلاح باریستا به کارمندان یا کارکنان کافی شاپ که هم اسپرسو و هم نوشیدنی های قهوه معمولی را تهیه می کنند، اطلاق می شود. اگرچه واژه باریستا از نظر فنی به شخصی اطلاق می‌شود که در تهیه اسپرسو به طور حرفه‌ای آموزش دیده است، اما ممکن است برای توصیف افرادی که مهارت بالایی در تهیه شات‌های اسپرسو و نوشیدنی‌های اسپرسو دارند، مانند لاته و کاپوچینو نیز استفاده شود.

یک باریستامن در تهیه نوشیدنی های تهیه شده از قهوه مهارت خاصی دارد و معمولا با توجه به دانش گسترده ای که از انواع مختلف قهوه های موجود در سراسر جهان دارد نوشیدنی های خوشمزه ای را تهیه می کند.

بارستا در واقع علمی است بین هنر و صنعت قهوه مدرن که نوشیدنی های مختلف را ارائه می دهد که در دوره کافی شاپ نیز به عنوان دوره کافی شاپ باریستا نیز ارائه می شود.

علاوه از مهارت های سخت و تخصصی برای یک باریستا انواع مهارت های نرم با توجه به انواع هوش شامل کار گروهی، آی کیو، ای کیو یا هوش هیجانی، مسئولیت پذیری، انگیزش، اعتماد به نفس، مدیریت ارتباطات، به کارگیری تکنیک های خلاقیت، انواع خلاقیت و حل مسئله و … را شامل می شود که در طول دوره به این موارد نیز اشاره و تدریس می شوند.

مهمترین خصوصیات برای سایت دوره آموزش باریستا و شرکت در دوره آموزشی باریستا را بررسی خواهیم کرد تا با دیدی بازتر سایت هایی که دارای آموزش باریستا هستند را انتهاب کنید.

دوره آموزش باریستا و خصوصیات آن

فهرست مطالب مقاله > > >

منشاء و تاریخچه کلمه باریستا از کجاست؟ (منشاء شغل باریستا و تاریخچه آن)

کلمه باریستا از ایتالیا سرچشمه گرفته است، جایی که به معنای بارمن (bartender – بارتندر) است که نوشیدنی های الکلی و غیر الکلی از جمله قهوه و نوشیدنی های اسپرسو سرو می کند. در زبان انگلیسی باریستا، در مفرد یا جمع (baristas) جنسیت خنثی است، اما در ایتالیایی وقتی مفرد است جنسیت خنثی است. اما زمانی که جمع باشد، جنسیت خاص است. یعنی baristi مذکر است که barmen یا bartenders گفته می شود و به معنای بارمن است و یا زنانه آن bariste است که به معنای میزبان یا پیش خدمت بار (barmaids) می باشد.

در ایالات متحده آمریکا، این اصطلاح به کسانی که نوشیدنی های بر پایه قهوه را سرو می کنند محدود می شود و شامل آنهایی نمی شود که نوشیدنی های الکلی تهیه و سرو می کنند.

وظیفه باریستا چیست؟ (شرح شغل باریستا و تهیه نوشیدنی های تخصصی)

باریستا چه شغلی است ؟

باریستاها در کافی‌شاپ‌ها، بار‌ها و… کار می‌کنند و به جای استفاده از اسپرسوسازهای خانگی از دستگاه‌های اسپرسوساز بزرگ صنعتی استفاده می کنند. در حالت کلی شاید این شغل راحت به نظر برسد ولی سختی های مخصوص به خود را دارد.

برخی از کارها در این حرفه دستی هستند و به مهارت، آموزش و توانایی زیادی برای رسیدن به تجربه بهترین نوع از نوشیدنی را دارند. برخی دیگر از آن ها را می توان با ماشین های بزرگ تمام اتوماتیک با یک دکمه تهیه کرد و مهارت خاصی نیاز نیست.

اسپرسو، فوم و کف شیر بخارپز از جمله کمترین مهارت های مورد نیاز برای یک باریستامن می باشد. یعنی

این وظیفه یک باریستا می باشد که مثلا تفاوت بین نوشیدنی کورتادو و قهوه flat white را بداند که چه قدر شیر، فوم مانند بودن و … می خواهد. آموزش قهوه coffee training تخصصی از وظایف برگزار کننده دوره ها می باشد.

برخی از باریستاها علاوه بر مهارت در تهیه دستی شات های اسپرسو و نوشیدنی های اسپرسو، برای تخصص هایی مانند لاته آرت، برشته کردن قهوه، دانش عمیق از قهوه های مختلف یا تهیه قهوه سرد نیز تسلط دارند.

مقاله مرتبط:  روش های درمان گل مژه - آیا برای رفع عارضه گل مژه درمان خانگی کفایت می‌ کند

احتمالا عادت دارید که برگ ها یا قلب ها را در بالای شیر و نوشیدنی های اسپرسو ببینید. این استعداد برای خلاقیت های متعدد و متنوع آنطور که به نظر می رسد آسان هم نیست. برای این کار باید شیر بخارپز را به گونه‌ای بریزید که با بالا آمدن آن روی سطح، طرح خاصی شکل بگیرد و با افزایش مهارت‌های یک باریستا، پیچیده‌تر و تخصصی تر نیز می شود که به تجربه نیاز دارد.

انواع قهوه و نوشیدنی های مرتبط با آن در شغل و دوره آموزش باریستا

دوره آموزش باریستا توسط آموزشگاه ها و سایت های برگزار کننده باید شامل چه ویژگی هایی باشند؟

دوره هایی که در سایت ها و آموزشگاه های مختلف برگزار می شوند باید برای رفع نیازهای کافی شاپ ها و باریستاها برای محیط کار واقعی تهیه شده باشند.

یعنی به سوالاتی که صاحبان و کارمندان کافی شاپ و باریستاها دقیقا به صورت واقعی می پرسند در این دوره ها جواب آن ها داده شود تا بتوانند کارآفرینان و کارمندان آن ها به محض تمام شدن دوره به صورت عملی موارد مطرح شده را در عمل به کار بگیرند.

مثلا یه فرد در این دوره چند روزه به عنوان جواب علاقمند می تواند باشد که بعد از دوره برای پیدا کردن شغل متناسب با دوره شرکت کرده است.

یا مثلا فردی که قبلا به عنوان یک باریستا کار می کرده و برای بالا بردن دانش خود و پیشرفت در شغل کنونی وارد دوره آموزشی باریستا شده است.

یا شخصی که به عنوان مدیر کافی شاپ و باریستا می باشد و می خواهد در آینده کارآفرینی در این حوزه داشته باشد.

پس نیازی که همه این نفرات به صورت جدا از سطوح مدیریتی، چیدمان و دکوراسیون، نحوه تهیه نوشیدنی هایی با خلاقیت بیشتر و … را می تواند شامل شده و همه آن ها را در بر گیرد.

به همین دلیل است که سرفصل های ارائه شده در دوره آموزش باریستا باید به شکلی باشند تا هر شخصی که حتی مبتدی نیز می باشد برای کار در محیط کار واقعی در کافی شاپ ها و رستوران ها و… را فراهم کند.

یعنی باید از تامین و تجهیز و نحوه چیدمان ایستگاه کاری آموزش داده شود تا

  • نحوه راه‌اندازی یک مغازه یا کافی شاپ به صورت واقعی
  • تهیه بهترین اسپرسوها با نحوه کشیدن عکس‌ها و شکل های مختلف روی آن ها
  • نحوه بخارپز کردن شیر
  • لاته آرت و خلاقیت های آن
  • شناخت انواع قهوه ها
  • نحوه گفتگو با همه مشتریان
  • و…

مهارت های دیگری که یک باریستامن در کنار تخصص خود داشته باشد چه مواردی هستند؟

در طول حرفه خود به عنوان یک باریستا، بخش گسترده ای از مهارت های قابل انتقال مانند ارتباطات، کار تیمی، سازماندهی، حل مسئله، چند وظیفه بودن، قابلیت اطمینان و توجه به جزئیات را به دست خواهید آورد که می تواند در بسیاری از نقش ها و صنایع دیگر نیز مورد استفاده قرار گیرد.

اگر مشتاق خودسازی هستید و فرصت‌هایی را برای بهبود مهارت‌ها و دانش خود به کار می‌گیرید، می‌توانید شغلی طولانی و پربار، نه تنها به عنوان یک باریستا، بلکه در نقش‌های دیگر در صنعت رستوران ‌داری، پذیرایی و مهمان‌نوازی در هتل های دیگر و کسب و کار شخصی خود ایجاد کنید.

در کنار مهارت های دیگری که یک باریستا باید داشته باشد مهارت های عمومی تر که شما را به عنوان یک باریستای خوب نشان دهد و معرفی کند عبارتند از:

  • مهارت های ارتباطی عالی
  • شخصیتی شاد و صمیمی
  • مهارت ها و دانش خدمات به مشتری
  • توجه زیاد به جزئیات
  • سواد برای حساب و کتاب خوب
  • اشتیاق به توسعه مهارت ها و دانش خود
  • سازگار با تغییرات و تکنولوژی های جدید و تمایل به پذیرش ایده های جدید
  • توانایی کار بدون نظارت دیگران و ارائه کار با کیفیت
  • مثبت بودن
  • داشتن ویژگی های کار گروهی و تیمی
  • و…

سرفصل های دوره آموزش باریستا به چه شکل است؟

سرفصل های دوره برای باریستا در خارج از کشور شامل دوره پایه از شناخت قهوه و انواع تهیه قهوه و دوره پیشرفته برای دنیای اسپرسو و هنر لاته می باشد. ولی در ایران معمولا این دوره ها در یک دوره جامع برگزار می شود که شما باید به عنوان شخصی که می خواهید در دوره شرکت کنید همه سرفصل های لازم را ببینید و بعد سعی کنید بین آموزشگاه های خوب با سرفصل کامل و با هزینه معقول انتخاب کنید و دوره را بگذرانید.

برنامه و سرفصل های دوره پایه باریستا

برنامه و سرفصل های دوره پایه باریستا در کشورهای خارجی و ایران عبارتند از:

  • نحوه تهیه و تفاوت ها در طعم قهوه عربیکا، قهوه روبوستا، انواع قهوه و نوع ترکیبات و…
  • تاریخچه ای از قهوه
  • مقدمه ای بر بو دادن و ترکیب و برشته کردن قهوه
  • معرفی و کار با دستگاه های قهوه و اسپرسوساز
  • کار با ماشین های اهرمی
  • نحوه تشخیص و خرید دستگاه قهوه ساز مناسب برای کسب و کار خود
  • خرید قهوه مناسب برای هر نوشیدنی
  • نحوه ارزیابی و کیفیت ترکیب قهوه
  • تهیه اسپرسو، کوبیدن قهوه و…
  • نحوه آسیاب قهوه
  • تمرین بر روی کالیبراسیون اسپرسو
  • کف کردن کامل شیر با مدیریت دماها و سطوح مختلف کف کردن
  • شیرهای گیاهی و طبیعی و کار با آن ها (مثل آزمایش با سویا، جو و شیرهایی که به طور خاص برای باریستا طراحی شده اند)
  • آموزش تهیه کاپوچینو به صورت کاملا عملی (تمرین روی کف کردن شیر و کاپوچینوی کلاسیک)
  • آموزش آماده سازی قهوه ایتالیایی (مثل لاته ماکیاتو، قهوه لاته، اسپرسو ماکیاتو و…)
  • نظافت و نگهداری دستگاه های اسپرسوساز (نحوه تمیز کرد فیلتر گرفته شده و…)
  • و…
مقاله مرتبط:  علت نشت آب از زیر یخچال و خرابی یخچال به این دلیل

برنامه و سرفصل های دوره پیشرفته باریستا

برنامه دوره پیشرفته باریستا در کشورهای خارجی و ایران عبارتند از:

  • مقدمه ای بر طعم حرفه ای قهوه (مثل نت های معطر قهوه، قهوه اسیدی، قهوه تلخ، قهوه شیرین و…)
  • چشیدن قهوه و تعیین منشا آن (شیرینی تا تلخی آن)
  • تمریناتی برای تنظیم آسیاب با وزن کردن مقدار و نحوه استخراج قهوه
  • تهیه قهوه سفید مسطح، کورتادو و…
  • آموزش نحوه تهیه قهوه لاته آرت ( ارتفاع ریختن، جریان و حرکت مچ دست)
  • خلاقیت های پایه در قهوه لاته آرت و تمرین آن ها (مثل قلب، شکل برگ یا روزتا، گل لاله و…)
  • آموزش دم کردن انواع قهوه های تخصصی
  • و…

هزینه دوره باریستا

قیمت دوره باریستا چه برای دوره حضوری و چه دوره انلاین باریستا از 4.000.000 تومان تا 7.000.000 تومان می باشد. البته که به نسبت این که این دوره در داخل دوره کامل کافی شاپ برگزار می شود یا این که به صورت دوره مکمل و مجزا این هزینه ها متفاوت هستند که باید شما به عنوان شخصی که می خواهید این دوره را بگذرانید در مرحله اول تمام موارد را، حتی اگر در سایت نیز نوشته باشند از کارشناسان دوره سوال کنید و مطمئن برای ثبت نام بشید.

نمونه مهارت های مورد نیاز برای یک باریستاکار از نظر تخصصی، مهارتی و شخصیتی چیست؟

مهارت های خوب باریستا در کافی شاپ ها و مکان های مختلفی مثل هتل ها، رستوران ها و… حول چند جنبه مختلف، از جمله تهیه نوشیدنی و غذا، تمیز کردن، سفارش گرفتن و هماهنگی با یک تیم و کار تیمی می چرخد. در اینجا برخی از مهم ترین مهارت های یک باریستا را می اوریم که شما به عنوان یک باریستا باید بلد باشید. این موارد عبارتند از:

  • ارائه خدمات خوب به مشتری
  • داشتن دانشی کامل از قهوه های دنیا
  • توجه به جزئیات در انجام کارها
  • کار گروهی در شغل باریستا
  • چند وظیفه ای بودن یک باریستامن

در ادامه به توضیح بیشتری در مورد هر کدام می پردازیم.

ارائه خدمات خوب به مشتری

داشتن مهارت های عالی در ارائه خدمات خوب به مشتری یکی از مهم ترین بخش های باریستا بودن است. حداقل استفاده از این مهارت، مودب بودن و کمک به مشتریان در انتخاب منو است. برتری در ارائه خدمات خوب به مشتریان به معنای قدردانی از مشتریان، تلاش برای حل سریع مسائل حتی زمانی که نیاز به کار اضافی دارد و مثبت و دوستانه بودن حتی در شرایط سخت است. یک تجربه عالی از خدمات خوب به مشتری می تواند به معنای کسب و کار بیشتر برای آن مغازه، کافی شاپ و… بوده و راهنمایی های بیشتر برای باریستا باشد.

باریستا با سخت کوشی برای ارائه یک تجربه خوب به مشتریان، به همه افراد درگیر کمک می کند. این مهارت ها باید جزئی از سرفصل های آموزشی مهارت های نرم در دوره آموزش باریستا در آموزشگاه ها و سایت های مختلف باشد.

داشتن دانشی کامل از قهوه های دنیا

برای شروع به کار و به دست آوردن یک موقعیت ابتدایی در یک کافی شاپ، داشتن دانش اولیه از قهوه می تواند مفید باشد. یک باریستا باید تفاوت بین قهوه و نوشیدنی های اسپرسو مانند لاته، آمریکنوس، فلت وایت، سرد و کاپوچینو را بداند. همانطور که یک باریستا با تجربه تر می شود، آگاهی از مواردی مانند روش های برشته کردن و آسیاب کردن، نحوه تهیه دانه های قهوه و تفاوت در طعم انواع مختلف قهوه می تواند برای مشتریانی که به آنها خدمت می کنند و کارفرمای آنها بسیار مفید باشد.

این مورد نیز باید در سایت دوره آموزش باریستا ذکر شده باشد.

توجه به جزئیات در انجام کارها

توجه به جزئیات، مهارتی است که باریستاکار را قادر می سازد اشتباهات کمتری داشته باشد و تجربه مشتری از آن رستوران را بهبود بخشد. به عنوان مثال، یادآوری آنچه که یک مشتری هر روز سفارش می‌دهد، می‌تواند باعث شود که آن شخص احساس ارزشمندی کند و احتمال اینکه هر روز یا زود به زود به آن کافی شاپ بیاید نیز بیشتر می‌شود. با بسیاری از جنبه های کار یک باریستا، چه دانستن نحوه تمیز کردن صحیح تمام قطعات یک دستگاه اسپرسوساز یا درک یک سفارش پیچیده، یک باریستا با توجه به جزئیات می تواند خود را متمایز کند که این مورد جنبه شخصی با جمع مهارت های سخت و نرم را شامل می شوند.

کار گروهی در شغل باریستا

در ساعات شلوغی یک کافی‌شاپ، کارمندان زیادی برای تکمیل سفارش‌ها با هم کار می‌کنند که کار گروهی را برای راضی نگه داشتن مشتریان ضروری می‌کند. کار تیمی کلیدی است، به خصوص که بسیاری از کافی شاپ ها از خطی برای حرکت نوشیدنی ها استفاده می کنند. یک نفر ممکن است پشت صندوق باشد و سفارش‌ها را ارسال کند، دیگری ممکن است نوشیدنی‌ها را تهیه کند، یکی نیز ممکن است سفارش‌ها را به سر میزها ببرد. همه اینها نیاز به ارتباط و همکاری عالی دارد که شما به عنوان یک باریستامن باید بتوانید کار گروهی را نیز به صورت هماهنگ انجام دهید.

چند وظیفه ای بودن یک باریستامن

چند وظیفه ای، مهارتی است که به یک باریستا اجازه می دهد تا چندین کار را همزمان انجام دهد که اغلب برای یک کافی شاپ ضروری است. بسیاری از مهارت های ذکر شده یک باریستا می تواند مهارت چند وظیفه ای را با توجه به جزئیات و کار گروهی بهبود بخشند تا در کمترین زمان بتواند تمام وظایف لازم را به سرعت انجام دهد.

مقاله مرتبط:  زبان بدن (حالتهای دست ها)-بخش اول

مثلادر یک زمان، یک باریستا ممکن است نیاز داشته باشد سفارش‌ها را بپذیرد، صندوق را اداره کند، سفارش‌ها را به همکاران ارسال کند، به تلفن پاسخ دهد و سفارش‌ها را به مشتری تحویل دهد. اگر زمان مخصوصا شلوغی در کافی شاپ است، چند وظیفه بودن باعث می‌شود سفارش‌ها به سرعت سر میز سفارش دهنده ها بروند و این باعث خوشحالی مشتریان می‌شود.

چگونه مهارت های باریستای را خودمان تقویت کنیم؟

راه هایی برای بهبود مهارت های لازم برای باریستا وجود دارد، خواه قبلا به عنوان باریستا مشغول به کار شده باشید یا در تلاش برای یافتن شغل در این زمینه باشید. در ادامه چند راه برای بهبود مهارت های باریستایی وجود دارند که عبارتند از:

  • در مورد نوشیدنی های تهیه شده از قهوه تمرین کنید و آموزش ببینید
  • در کلاس خدمات مشتری و مهارت های نرم شرکت کنید
  • سفارش غذا و نوشیدنی را با دوستان یا خودتان تمرین کنید

در ادامه به توضیح بیشتری از هر کدام می پردازیم.

در مورد نوشیدنی های مختلف تهیه شده از قهوه تمرین کنید و آموزش ببینید

برای کار با دستگاه قهوه ساز با ایمنی و سرعت بیشتر، تمرین ضروری است. به همین دلیل است که بیشتر کارها در دوره آموزش باریستا عملی بوده و تمرین زیادی انجام می شود. البته باید سایت دوره آموزش باریستا را کامل بررسی کنید و از این مورد مطمئن شوید که دستگاه های کافی و در عمل برای تمرین را نیز دارند.

مطالعه سبک‌های مختلف نوشیدنی‌های موجود در کافی‌شاپ ها، امتحان کردن آن‌ها به صورت حضوری یا تماشای فیلم‌های آموزشی، راه‌های زیادی برای یافتن اطلاعات بیشتر در مورد انواع مختلف قهوه و تکنیک‌ها وجود دارد. تقویت این مهارت می تواند شما را به عنوان یک باریستا کارآمدتر کند، زیرا می توانید با مشتریان در مورد سفارشات آنها صحبت کنید و تجربه آنها را بهبود ببخشید.

در کلاس خدمات مشتری و مهارت های نرم برای تکمیل دوره شرکت کنید

مهارت های نرم با توجه به انواع هوش شامل کار گروهی، آی کیو، ای کیو یا هوش هیجانی، مسئولیت پذیری، انگیزش، اعتماد به نفس، مدیریت ارتباطات، به کارگیری تکنیک های خلاقیت، انواع خلاقیت و حل مسئله و … را شامل می شود.

برای بالا بردن هر یک از موارد بالا علاوه از کلاس هایی که برای باریستا و انواع مهارت های مختلف یاد می گیرید باید برای عمیق تر شدن در هر کدام از موارد بالا، کلاس هایی از این دست را به صورت آنلاین و حضوری از طریق طیف گسترده ای از سازمان ها، از جمله مراکز توسعه فردی و حرفه ای طی کنید.

برخی از کارفرمایان حتی ممکن است کلاس هایی مانند موارد بالا را برای بهبود عملکرد کارکنان خود ارائه دهند. این کار می تواند راهی در دسترس و تاثیرگذار برای باریستای بهتری باشد، زیرا خدمات به مشتریان سنگ بنای این کار است.

سفارش غذا و نوشیدنی را با دوستان یا خودتان تمرین کنید

همان طوری که گفتیم، توجه به جزئیات بخش کلیدی یک باریستای کارآمد در یک مجموعه است و یک راه خوب برای بهبود این مهارت، تمرین گرفتن سفارش از دوستان و خانواده است. مثلا ممکن است در ابتدا نیاز به یادداشت برداری داشته باشد، اما بهبود این مهارت می تواند به شما کمک کند تا سفارشات را به خاطر بسپارید و به سرعت آنها را در یک دستگاه POS وارد کنید.

نحوه نوشتن رزومه و مهارت های باریستا

در رزومه خود چه شما یک شغل قبلی داشته باشید یا 10 شغل، هنگام جستجوی کار به عنوان باریستا، مهم است که به نحوه استفاده و گسترش این مهارت ها در گذشته اشاره کنید که چه دوره هایی را گذرانده اید، کجا دور ها را گذرانده اید، چه مدت طول دوره ها بوده اند و …

بسته به تجربیات قبلی خود می‌توانید مهارت‌های نرم، مانند خدمات مشتری و مهارت‌های سخت مانند تخصص و دانش در قهوه را در نظر بگیرید. به رزومه خود نگاه کنید تا ببینید چگونه می توانید برخی از مهارت های کلیدی باریستا مورد نیاز را در آن بگنجانید.

صدور گواهی در همه دوره های آموزشی باریستا انجام می شود؟

درست است که مهارت های شما برای یک کار و جایی که می خواهید مشغول شوید مهم تر است، اما صدور گواهی در همه دوره های آموزشی باریستا باید انجام شوند تا شما مدرکی برای ارائه به مراکزی که از شما رزومه و دوره های گذرانده شده را می خواهند ارائه دهید.

بهترین کار برای این مورد پرسش قبل از ثبت نام در سایت آموزش باریستا می باشد، تا اطمینان حاصل کرده و سپس ثبت نام کنید.

آیا گواهی های ارائه شده برای دوره باریستا در همه آموزشگاه ها معتبر است؟

به صورت اصولی اگر بخواهیم نگاهی به دادن گواهی برای یک دوره داشته باشیم در کل باید بعد از آموزش نکات تئوری و عملی، امتحانی برای یاد گرفتن سر کلاس برای هر قسمت از دوره برگزار شود و تست های لازم برای اندازه گیری پیشرفت را اساتید ببینند و سپس گواهی های دوره صادر شوند.

به این ترتیب است که صاحبان کافی شاپ ها و خود افرادی که به مراکز آموزشی جهت دوره مراجعه می کنند از این کار راضی تر خواهند شد و می توانند به آن اطمینان داشته باشند.

البته کل گواهی های صادر شده در ایران معمولا مدارک رسمی فنی و حرفه ای است که یک مدرک بین المللی با قابلیت ترجمه برای مهاجرت و استفاده در کشورهای دیگر را نیز دارند. ولی باید به نوبه خود به عنوان کارآموز از این مورد مطمئن شوید و بعد در دوره ثبت نام کنید.

معرفی 10 سایت دوره آموزش باریستا (بهترین دوره باریستا)

10 سایت برای گذراندن دوره آموزش باریستا در جدول زیر اشاره شده است که می توانید در دوره های آن ها شرکت کنید.

نام برندلینک سایت
مدرسه قهوه ایرانirancoffeeschool.com
کافه نیروcafeniro.com
آکادمی جینوjinocafe.ir
آریا تهرانwww.aryatehran.com
باریستا ایرانbaristairan.com

منابع:

hospitalityinsights.ehl.edu/barista-future-career
www.thespruceeats.com/what-is-a-barista-765030
www.cityandguilds.com/qualifications-and-apprenticeships/hospitality-and-catering/hospitality-and-catering/7102-barista-skills#tab=information
www.indeed.com/career-advice/career-development/barista-skills


مقاله تخصصی قبلی سایت آگهی تخصصم اینه – در مورد هنر و معماری (مقاله تناسبات در طراحی فیگور زن و مرد) را می توانید با کلیک روی عنوان آن بخوانید.

جهت تولید محتوای تخصصی و مشاهده هزینه رپورتاژ آگهی (با ارسال در 20 شبکه اجتماعی و وبلاگ سایت) در سایت آگهی تخصصم اینه روی هر کدام از عناوین نوشته شده کلیک نمایید.


برای دریافت مقالات بعدی سایت ایمیل خود را در فرم زیر وارد کنید.


اینستاگرام و تلگرام ایده، نوآوری، خلاقیت و تکنولوژی ما هست

https://www.instagram.com/takhasosameine/

https://t.me/ineft

5/5 - (4 امتیاز)

توسط مدیر سایت و تولید محتوا

بنده ارشد مهندسی مکانیک و مدیر سایت هستم. با توجه به مشکلات عدیده ای که از عدم تخصص ناشی می شد، از سال 95 با این امید که متخصصین و تحصیلکرده های کشور بتوانند مشکلات مملکت رو حل کنند، سایت آگهی تخصصم اینه را استارت زدم. انشاءالله که هر کدام گامی هرچند کوچک در این مسیر برداریم.

“19 آذر 1401” 12:15 ب.ظ