انواع ماشین آلات صنعتی (طراحی، شبیه سازی و ساخت و تولید)

انواع ماشین آلات صنعتی (طراحی، شبیه سازی و ساخت و تولید) در نتیجه انقلاب صنعتی و مربوط به قرن 18 می‌باشد. دگرگونی‌های بزرگ در صنعت، کشاورزی و ابزارآلات تولید در هنگام صنعتی شدن کارخانه‌ها و صنایع رخ داده‌ است. صنعتی شدن یعنی نیروی ماشین را به جای نیروی انسانی استفاده کردن و مکانیزه و اتوماسیون کردن. انقلاب صنعتی ابتدا از انگلستان و در زمینه‌های بافندگی، ذغال سنگ و ذوب آهن شروع شد. ماشین آلات صنعتی به انگلیسی industrial machinery می باشد.

خرید و فروش دستگاه های صنعتی در سایت فروش دستگاه های صنعتی این امکان را به خریداران می دهد تا بتوانند به طیف زیادی از تجهیزات و ماشین آلات صنعتی دسترسی داشته و با بهترین تولید کنندگان ماشین آلات صنعتی، برندهای مختلف و شرکت ساخت ماشین آلات صنعتی آشنا شده و انتخاب خوبی را داشته و تجربه کنند.

همچنین برای خرید و فروش ماشین آلات صنعتی دست دوم می توانید با کلیک روی سایت خرید و فروش ماشین آلات صنعتی دست دوم دستگاه های صنعتی دسته دوم خود را ثبت کنید.

فهرست مطالب مقاله > > >

ماشین چیست ؟

ابزار یا دستگاهی که دارای هدف منحصر به فرد برای کم کردن تلاش انسان یا حیوان را برای انجام کارهای فیزیکی افزایش می‌دهد یا جایگزین می‌کند را ماشین گویند. ماشین‌ها شامل دسته وسیعی از ابزارها یا وسایل ساده‌ای مانند صفحه شیب دار، اهرم‌ها، گوه، چرخ و محور، قرقره و پیچ (ماشین‌های ساده) و همچنین سیستم‌های مکانیکی پیچیده‌ای مانند خودروهای مدرن می‌باشند.

تعریف ماشین ساده و پیچیده

همانطوری که در بالا نیز اشاره شد، ماشین‌های پیچیده با جمع شدن چند ماشین کوچک یا ساده بوجود می‌آیند (مثل انواع اتصالات موقت و دائم) و ماشین‌های ساده نیز اجزائی ساده از ماشین‌ها مثل پیچ، اهرم‌ها، چرخ‌ها و … می‌باشند.

پروسه یا عملکرد ماشین‌ها

طبق تعریف اجزاء ماشین (اجزای ماشین) که در مقاله قبلی سایت نیز گفته شد، ماشین‌ها هر اندازه که از نظر عملكردی ​​با هم تفاوت داشته باشند، از نظر ساختمان نقاط مشترک زیادی دارند. عملکرد و خروجی یک ماشین ممکن است حاصل از تبدیل انرژی شیمیایی، حرارتی، الکتریکی یا هسته‌ای به انرژی مکانیکی یا برعکس باشد، یا ممکن است فقط حاصل تغییر و انتقال نیروها و حرکت‌ها باشد. همه ماشین‌ها دارای ورودی، خروجی و دستگاه تبدیل یا تغییر و انتقال (فرایند انجام شده) هستند.

پس در تعریفی دیگر، به سیستم‌های صنعتی که انرژی را به انرژی دیگر تبدیل می‌کنند، ماشین می‌گویند. مثلا در یک دستگاه ماشین تراش تبدیل انرژی الکتریکی به انرژی مکانیکی، باعث دوران سه نظام شده و عمل ماشین کاری و براده‌برداری انجام می‌شود.

انرژی‌های طبیعی از نظر عملکرد ماشین‌ها

ماشین‌هایی که انرژی ورودی خود را از منابع طبیعی مانند باد، آب، ذغال، نفت یا اورانیوم دریافت می‌کنند و آن را به انرژی مکانیکی تبدیل می‌کنند، به عنوان منشاءهای اصلی انرژی شناخته می‌شوند. (مثل آسیاب‌های بادی، چرخ‌های آسیاب آبی، توربین‌ها، موتورهای بخار و موتورهای احتراق داخلی)

در این ماشین‌ها با ورودی‌های متفاوت، خروجی‌ها معمولاً شفت‌های دواری هستند که می‌توانند به عنوان ورودی ماشین‌های دیگر مانند ژنراتورهای الکتریکی، پمپ‌های هیدرولیک یا کمپرسورهای هوا استفاده شوند که این موارد را می‌توان در دسته‌بندی یا طبقه‌بندی ژنراتور قرار داد. خروجی‌های انرژی الکتریکی، هیدرولیکی و پنوماتیک این‌ها می‌تواند به عنوان ورودی موتورهای الکتریکی، هیدرولیکی یا بادی مورد استفاده قرار گیرد.

مقاله مرتبط:  CNC - سی ان سی و انواع آن

از این موتورها نیز می‌توان برای ماشین آلات بسته‌بندی، ماشین آلات حمل و نقل یا وسایلی مانند چرخ خیاطی و ماشین لباسشویی استفاده کرد.

اجزای ماشین در خودرو از نظر عملکرد ماشین‌ها

به عنوان بخشی از معرفی انواع ماشین آلات و اجزای ماشین، خودرو به عنوان وسیله‌ای عمومی مثال خوبی می‌باشد. در خودرو بعد از استارت و جرقه زنی و عمل احتراق با بنزین برای تأمین قدرت چرخش چرخ‌های خودرو، سیلندرها، پیستون‌ها را به سمت پایین هل می‌دهد و با انتقال حرکت خطی به حرکت دوار میل لنگ توسط شاتون تبدیل می‌کند.

سیستم انتقال دهنده حرکت از سه بخش کلاچ، گیربکس یا جعبه دنده و دیفرانسیل تشکیل شده است که اگر بخواهید تفاوت گیربکس های دستی و اتومات را بدانید می توانید روی آن کلیک کرده و این مقاله را نیز مطالعه کنید.

برای آشنا شدن با طبقه بندی‌های مختلف اجزاء ماشین (اجزای ماشین) اینجا کلیک کنید.

ماشین آلات در عصر حاضر چه نقشی در صنعت دارند؟

سرعت تولید بالا، هزینه تولید کمتر همراه با کم شدن تعداد نیروی کار و بالا رفتن کیفیت تولید جزوی جدانشدنی از میزان تولید و درآمد بیشتر یک شرکت تولیدی یا خدماتی دارد. پس با هزینه زیاد اولیه برای تولید محصول با انتخاب ماشین آلات صنعتی مناسب می‌توان سرمایه گذاری عالی و کسب درآمد و جبران هزینه سرمایه را در بلند مدت انجام داد. در این حالت بحث مکانیزاسیون صنعتی و اتوماسیون صنعتی پیش می‌آید که در ادامه به توضیح این دو پرداخته می‌شود.

تفاوت مکانیزاسیون (Mechanization) و اتوماسیون (Automation)

مکانیزاسیون (Mechanization)، استفاده از ماشین آلات، به صورت کامل یا جزئی، با هدف جایگزینی انسان یا حیوان می‌باشد. یعنی استفاده بیشتر و درست از صنعت در بهبود و بهتر کردن روند کار. اتوماسیون (Automation) یا اتوماسیون صنعتی، برخلاف مکانیزاسیون، ممکن است به هیچ وجه به اپراتور انسانی وابسته نباشد و اکثرا هم هدف اتوماسیون صنعتی، عدم دخالت انسان و یکپارچه‌سازی و جایگزینی آن با هوش مصنوعی و منطق پذیر با کنترل پنل‌های مختلفی کامپیوتری، ربات‌ها با سیستم‌های مکانیکی، برقی و الکترونیکی می‌باشد.

مکانیزه کردن فرآیندهای صنعتی به چه منظوری انجام می‌شود؟

  • بهینه‌سازی خطوط تولید برای افزایش بهره وری
  • کاهش کار و شاید تعداد نیروی انسانی
  • برای کم کردن خطرات خطوط تولید، هزینه‌های جانی و مالی (مانند کارخانه‌هایی که با مواد مذاب، شیمیایی، کارهای سنگین و … سر و کار دارند. )
  • کم کردن هزینه‌های تولید
  • افزایش دقت تولید با حذف نیروی انسانی
  • افزایش کیفیت کار یا تولید با حذف نیروی انسانی
  • استفاده از کامپیوترها (کنترل پنل ها) برای کنترل فرایند

نمونه‌های بارز مکانیزانسیون صنعتی را می‌توان در تجهیزات مربوط به خدمات شهری و دستگاه‌های نظافت شهری برای تمیز کردن کنار جدول‌ها، زمین شورهای صنعتی، استفاده از دستگاه‌های هوشمند الکل پاش زمبنی و دیواری و … که در این پاندمی اخیر هم زیاد خریداری و استفاده شدند.

برای دستگاه‌های نظافت یک دست تمیز کردن جزو کیفیت مورد نیاز سالن‌های ورزشی، فرودگاه‌ها و در کل مکان‌های عمومی با رفت و آمد زیاد می‌باشد.

اگر برای مکانیزاسیون کشاورزی بخواهیم مثالی بزنیم نیز کلا برای کاشت، داشت و برداشت محصول مخصوصا در کشورهای اروپایی و آمریکا زیاد مورد استفاده می‌باشد.

اتوماسیون صنعتی به چه منظوری انجام می‌شود؟

علاوه از موارد و مزیت‌هایی که برای مکانیزاسیون نیز شمرده شد اتوماسیون صنعتی دارای مزایای زیر نیز می‌باشد.

  • عدم نیاز به نیروی متخصص
  • آن تایم بودن و کاهش انبارداری
  • امکان نظارت از راه دور و اشراف کامل به پروسه تولید از منزل، ماموریت و …
  • کاهش اسکرب‌ها و ضایعات تولیدی
  • استفاده از ابزاردقیق و افزایش کیفیت
  • مانیتورینگ لحظه‌ای ماشین آلات صنعتی
  • نمایش، تغییر و ثبت پارامترهای مورد نیاز برای کار با دستگاه
  • نمایش ارورها یا خطاهای دستگاه و نشان دادن محل دقیق و اجزای سیستم
  • کنترل دقیق‌تر (کارکرد دستگاه، مواد اولیه مصرفی، میزان انرژی مصرفی و. . )

از جمله عیب‌های اتوماسیون را می‌توان به کم شدن شغل و افزایش بیکاری و همانطوری که در اول مقاله هم گفته شد، هزینه زیاد استفاده از اتوماسیون که در دراز مدت باید جبران شود.

انواع فرایند اتوماسیون

فرایند اتوماسیون دارای دو نوع پیوسته و گسسته می‌باشد. پیوسته برای خطوط تولیدی استفاده می‌شود که نیاز برای تولید یک محصول خاص می‌باشد و باید پیوسته از ابتدای خط تا انتهای خط فرایند آغاز شده و پایان یابد (مثل صنایع غذایی، پتروشیمی‌ها و … ). ولی برای خطوط گسسته این عامل ملاک نیست و می‌توان چندین محصول را با عوض کردن ابزارها و روش‌هایی تولید گسسته انجام داد (مثل تولید قطعات خودرو، خطوط تولید لوازم خانگی و … ).

طراحی، تحلیل (شبیه سازی) و ساخت انواع قطعات و ماشین آلات صنعتی

نرم افزارهای طراحی و ساخت انواع قطعات مهندسی

با توجه به بزرگی صنعت و صنایع (صنایع سبک و صنایع سنگین) و تعداد قطعاتی که در ماشین آلات صنعتی مورد استفاده می‌باشد می‌توان کار طراحی قطعات را به صورت مهندسی معکوس و یا طراحی محصول انجام داد. در بعضی موارد عدم وجود قطعه مورد نظر در بازار و خراب شدن همان قطعه شاید منجر به از دست دادن پروژه بزرگ به خاطر منحصربفرد بودن تکنولوژی ماشین و خاص بودن طراحی آن منجر شود.

مقاله مرتبط:  ماشین چیست؟

از مهندسی معکوس برای تولید قطعات مورد استفاده روی دستگاه‌ها و کپی آن‌ها به صورت دقیق برای محل مورد استفاده می‌شود. این کار توسط دستگاه‌های سه بعدی، مثل CMM اسکن شده و در مرحله بعد توسط نرم افزارهای طراحی (CAD (Computer Aided Design))، مدل شده و طراحی انجام می‌شود.

همچنین برای ایده‌های جدید و طراحی‌های جدید نیز از نرم افزارهای طراحی استفاده شده و محصول یا قطعه مورد نظر طراحی می‌شود.

بیشترین نرم افزار طراحی ماشین آلات صنعتی یا نرم افزارهای CAD مورد استفاده در صنعت

بیشترین نرم افزارهای CAD مورد استفاده در صنعت عبارتند از:

  • سالیدورکس (SOLIDWORKS)
  • کتیا (CATIA)
  • اتوکد (AutoCAD)
  • و …

بیشترین نرم افزارهای CAM مورد استفاده در صنعت

بیشترین نرم افزارهای CAM مورد استفاده در صنعت سی ان سی عبارتند از:

  • مسترکم (MasterCAM)
  • پاورمیل (PowerMill)
  • سیرف کم (SurfCAM)
  • اج کم (EdgeCAM)
  • و …

با کلیک روی عنوان نحوه کار یا عملکرد CNC – سی ان سی می‌توانید انواع نرم افزارهای طراحی (CAD) و نرم افزارهای ساخت به کمک کامپیوتر ( CAM(Computer Aided Manufacturing)) را که در انواع ماشین‌های CNC مورد استفاده می‌باشد را بشناسید.

نحوه کار یا عملکرد CNC – سی ان سی

نرم افزارهای شبیه‌سازی و تحلیلی مهندسی (CAE)

از جمله نرم افزارهای شبیه‌سازی ماشین آلات صنعتی، ابزارآلات و تحلیلی مهندسی (CAE (Computer Aided Engineering)) برای استفاده در علوم مختلف می‌توان به موارد زیر اشاره کرد.

نرم افزار کامسول مولتی‌ فیزیکس – COMSOL Multiphysics

نرم افزار کامسول مولتی‌ فیزیکس – COMSOL Multiphysics به روش اجزاء محدود (FEM) کار خود را انجام می‌دهد. از این برنامه می‌توان در طراحی و شبیه‌سازی پروژه‌های فنی و مهندسی مثل مهندسی برق، مهندسی مکانیک، فیزیک و … استفاده کرد.

نرم افزار فلوئنت – FLUENT

 نرم افزار فلوئنت – FLUENT، برای CFD (دینامیک سیالات محاسباتی) برای انتقال حرارت و انتقال سیال مورد استفاده می‌باشد.

نرم‌افزار آباکوس – ABAQUS

نرم‌افزار آباکوس – ABAQUS هم مثل نرم افزار کامسول مولتی‌ فیزیکس – COMSOL Multiphysics به روش اجزاء محدود (FEM) کار خود را انجام می‌دهد. از این نرم افزار می‌توان در شبیه‌سازی و تحلیل انواع خواص مکانیکی مواد و انواع مواد مثل فلزات، پلیمرها، کامپوزیت‌ها، بتن و … استفاده کرد.

بیشترین نرم افزارهای شبیه‌سازی مورد استفاده در تولید ماشین آلات صنعتی

با توجه به تولیدات و ماشین آلات صنعتی که مورد بحث ما در این مقاله است، بیشترین نرم افزارهایی که مورد استفاده برای تحلیل نیروها، تنش‌ها و خواص مکانیکی مورد استفاده می‌باشد عبارتند از:

  • Abaqus
  • Cosmos
  • NASTRAN
  • ANSYS

همچنین برای تحلیل‌های دیگر نیز می‌توان نرم افزارهای زیر را مطابق با نوع محصول یا قطعه تولیدی انتخاب و استفاده کرد.

  • نرم افزار ANSYS و ADAMS برای شبیه‌سازی و تحلیل سیستم‌های دینامیكی
  • نرم افزار LS-DYNA و AUTODYN برای شبیه‌سازی ضربه و فرایندهای انفجاری
  • نرم افزار Deform برای شبیه‌سازی شکل دهی فلزات، مخصوصا شکل دهی حجمی
  • نرم افزار Procast برای شبیه‌سازی ریخته گری
  • و …

مراحل ساخت انواع ماشین آلات صنعتی

تحقیق و بررسی نیاز مشتری

تحقیق و بررسی نیاز مشتری از این جهت که باید محل مصرف، تنش‌ها و نیروهای مکانیکی وارد بر اجزاء ماشین و چگونگی عملکرد و مکانیزم عملکردی انجام می‌شود. این مورد هم برای قطعه تولیدی و هم ساخت ماشین آلات صنعتی مختلف (ماشین آلات خطوط تولید، صنایع غذایی، صنایع پلاستیک، صنایع بسته‌بندی و چاپ، صنایع پزشکی و … ) انجام می‌شود.

هم چنانچه در نرم افزارهای طراحی و ساخت انواع قطعات مهندسی نیز گفته شد، بعد از دریافت توضیحات نوبت به تیم طراحی با کمک نرم افزارهای طراحی می‌رسد تا صحبت‌های انجام شده به دیتاشیت‌ها و نقشه‌های فنی، طبق استانداردها و قطعه‌های استاندارد موجود در بازار طراحی شده و در صورت لزوم نیز به ساخت قطعات خاص پرداخته شود.

ساخت و تولید با انواع ماشین‌ابزار (ماشین‌افزار)

در این مرحله طبق نقشه‌های فنی تهیه شده، توسط کارشناسان طراحی، اپراتورهای تولید با کمک سرپرست و فرمن‌های تولید شروع به تنظیم و برنامه نویسی دستگاه‌ها کرده و قطعاتی که نیاز به ساخت و تولید دارند را شروع به براده‌برداری و تولید می‌کنند. البته شاید برای بعضی قطعات خاص نیز نیاز به استفاده از روش‌های شکل دهی حجمی (انواع فورجریخته گری و …

بعد از مرحله ساخت تک تک قطعات و تهیه قطعات استاندارد از بازار، به مونتاژ می‌رسیم و تک تک قطعات باید طبق تلرانس‌های در نظر گرفته شده و اندازه‌گیری شده مثل انواع کولیس ( کولیس میلیمتری، کولیس اینچی، میکرومتر میلیمتری، میکرومتر اینچی، کولیس‌های عقربه‌ای (ساعتی) ) یعنی طبق سیستم‌های اندازه گیری مختلف با کنترل کیفیت مناسب و مورد نیاز مونتاژ و آزمایش‌های لازم نیز انجام می‌شوند.

برای دیدن آموزش ویدیویی انواع کولیس روی عنوان مقاله زیر کلیک کنید.

مقاله آموزش ویدیویی انواع کولیس

فرآیندهای شکل دهی فلزات در چهار خانواده اصلی گروه‌بندی می‌شوند که عبارتند از:

  • فرآیندهای ریخته گری
  • برداشت ماده
  • تغییر شکل
  • فرآیندهای اتصالی

مقاله شکل دهی فلزات و تقسیم‌بندی آن‌ها را با کلیک رو عنوان مقاله مطالعه کنید.

مقاله شکل دهی فلزات و تقسیم‌بندی آنها

همچنین در مقاله آموزش ساخت منحنی تنش کرنش برای مواد مختلف در مورد پارامترهای مهم در شکل دهی فلزات ذکر شده است که می‌توانید مطالعه کنید.

دستگاه‌های ماشین‌ابزار برای ساخت و تولید

عمده دستگاه‌های ماشین‌ابزار برای ساخت و تولید عبارتند از:

  • انواع دستگاه تراش
  • انواع دستگاه فرز
  • انواع دستگاه سنگ‌زنی
  • دریل‌ها
  • سی‌ان‌سی‌ها (فرز و تراش)
  • دستگاه هاب
  • صفحه تراش
  • کپی تراش
  • سری تراش
  • فرز پانتوگراف
  • بورینگ
  • هونینگ
  • لپینگ
  • دستگاه اسپارک
  • دستگاه وایرکات
  • دستگاه خانکشی
  • دستگاه کله‌زنی
  • ماشین سنتر
  • و …
مقاله مرتبط:  ماشین چیست؟

عملیات حمل، نصب و بهره‌برداری

بعد از انجام مراحل بالا نوبت به حمل مناسب، نصب توسط متخصصین و طبق استانداردها و بهره‌برداری از ماشین آلات ساخته شده می‌رسد، تا نمونه تولید خود را در محل کارگاه یا کارخانه انجام داده و تست‌های خود را از نظر عملکرد و کارایی بعد از نصب انجام داده و دستگاه تحویل شود.

دیگر تعهدات شرکت طراحی و ساخت ماشین آلات صنعتی

دیگر کارهایی که شرکت طراحی و ساخت ماشین آلات صنعتی باید انجام‌دهند عبارتند از:

  • تضمین کیفیت و گارانتی محصول
  • انجام تعهد برای مدت تعیین شده
  • مشاوره و خدمات فنی
  • خدمات تعمیر و نگهداری و بازدیدهای دوره‌ای
  • خوش قول بودن و به موقع تحویل دادن
  • قیمت پروژه مناسب و تحویل جنس مناسب با خدمت

طبقه‌بندی انواع ماشین آلات صنعتی

ماشین آلات صنعتی و طبقه‌بندی آن‌ها با آخرین تجدید نظر در طبقه‌بندی استاندارد صنعتی هلند در سال 1993 به طور قابل توجهی تغییر کرده است. طبقه‌بندی صنعتی استاندارد 1974 صنعت ماشین آلات را به 9 بخش تقسیم کرد:

  • صنعت ماشین آلات کشاورزی
  • ماشین آلات فلزکاری – کارخانه‌های صنعت و ماشین آلات
  • تولید‌کنندگان ماشین آلات و تجهیزات صنایع غذایی، شیمیایی و صنایع وابسته
  • تولید‌کنندگان ماشین آلات و تجهیزات برای لاستیک و پلاستیک
  • تولید‌کنندگان چرخ دنده، چرخ دنده و عناصر رانندگی
  • تولید‌کنندگان ماشین آلات و تجهیزات و مبلمان چوبی و غیره
  • تولید‌کنندگان دیگ بخار و صنایع ابزار قدرت
  • صنعت ماشین آلات اداری
  • سایر ماشین آلات و تجهیزات

طبقه‌بندی انواع ماشین آلات صنعتی برای صنایع سبک

  • صنعت باربری
  • ابزار پزشکی و جراحی
  • ریخته‌گری آهنی
  • ابزار کنترل فرایند
  • لوله‌های فولادی و لوله‌های بدون درز
  • جوش لوله‌های فولادی وتیوپ‌های فولادی
  • جوش فولاد ضد زنگ و تیوپ‌های فولادی
  • اتصال‌دهنده‌های صنعتی
  • فرجنجس فولاد
  • چرخ خیاطی
  • ماشین تایپ
  • صنعت دوچرخه

طبقه‌بندی انواع ماشین آلات صنعتی برای صنایع سنگین

  • ساختن بلدوزرها
  • ماشین‌آلات تولیدی
  • جرثقیل‌ها
  • ساخت کارخانجات تولیدات شیمیایی
  • ساخت کارخانجات تولید آهن
  • ساخت‌وساز ساختمان‌های بزرگ
  • صنایع هوافضا
  • صنایع تسلیحاتی
  • صنعت کشتی‌سازی
  • صنعت موشک‌سازی

طبقه‌بندی ماشین آلات صنعتی از طرف وزارت کار آمریکا

طراحی و ساخت موتورها و توربین‌ها

  • واحدهای توربین بخار، گاز و هیدرولیک و ژنراتور توربین
  • موتورهای احتراق داخلی، طبقه‌بندی نشده در جاهای دیگر

طراحی و ساخت ماشین آلات و تجهیزات مزرعه و باغ

  • ماشین آلات و تجهیزات مزرعه
  • تراکتورها و تجهیزات چمن زن خانگی و باغ

طراحی و ساخت ماشین آلات ساخت و ساز، معدن و حمل و نقل مواد

  • ماشین آلات و تجهیزات ساختمانی
  • ماشین آلات و تجهیزات معدن
  • ماشین آلات و تجهیزات میدان نفت و گاز
  • آسانسور و پله‌های متحرک
  • نوار نقاله و تجهیزات انتقال
  • جرثقیل‌های بالابر، بالابرها و سیستم‌های مونوریل
  • کامیون‌های صنعتی، تراکتور، تریلر و …

طراحی و ساخت ماشین آلات و تجهیزات فلزکاری

  • ماشین آلات و ابزارآلات صنعتی مربوط به انواع برش فلز
  • ماشین آلات و ابزارآلات صنعتی مربوط به انواع قالب‌های شکل دهی فلز
  • الگوهای صنعتی
  • قالب‌ها و ابزارهای ویژه تولید، قالب‌های صنعتی چند مرحله‌ای، جیگ و فیکسچر‌ها و انواع قالب‌های صنعتی
  • طراحی و ساخت انواع ابزارهای برش، لوازم جانبی ماشین آلات و دستگاه‌های اندازه‌گیری دقیق
  • ابزارهای دستی قدرتمند
  • ماشین آلات و تجهیزات Rolling Mill
  • تجهیزات جوشکاری و لحیم کاری صنایع برق و گاز
  • ماشین آلات فلزکاری، طبقه‌بندی نشده در جای دیگر

طراحی و ساخت ماشین آلات صنعت خاص، به جز فلزکاری

  • طراحی و ساخت ماشین آلات نساجی
  • طراحی و ساخت ماشین آلات نجاری
  • طراحی و ساخت ماشین آلات صنایع کاغذ
  • طراحی و ساخت ماشین آلات و تجهیزات چاپ
  • طراحی و ساخت ماشین آلات محصولات غذایی
  • طراحی و ساخت ماشین آلات صنعت خاص، طبقه‌بندی نشده در جای دیگر

طراحی و ساخت ماشین آلات و تجهیزات عمومی صنعتی

  • طراحی و ساخت پمپ و تجهیزات مربوطه
  • طراحی و ساخت بلبرینگ‌ها و یاطاقان غلتکی
  • طراحی و ساخت کمپرسورهای بادی و گازی
  • طراحی و ساخت فن‌ها، دمنده‌ها و تجهیزات تصفیه هوا
  • طراحی و ساخت ماشین آلات بسته بندی
  • طراحی و ساخت تعویض‌کننده‌های سرعت (Speed Changers)، درایوهای پرسرعت صنعتی و چرخ دنده‌ها
  • طراحی و ساخت آون‌ها و کوره‌های صنعتی
  • طراحی و ساخت تجهیزات انتقال قدرت مکانیکی که در جاهای دیگر طبقه‌بندی نشده اند
  • طراحی و ساخت ماشین آلات و تجهیزات صنعتی عمومی، در جای دیگر

طراحی و ساخت کامپیوتر و تجهیزات اداری

  • کامپیوترهای الکترونیکی
  • دستگاه‌های ذخیره‌سازی رایانه
  • پایانه‌های کامپیوتر (Computer Terminals)
  • تجهیزات جانبی کامپیوتر، که در جاهای دیگر طبقه‌بندی نشده اند
  • ماشین‌های محاسبه و حسابداری، به جز کامپیوترهای الکترونیکی
  • طراحی و ساخت ماشین‌های اداری، طبقه‌بندی نشده در جای دیگر

طراحی و ساخت ماشین آلات صنعت برودتی و خدمات

  • طراحی و ساخت دستگاه‌های فروش خودکار
  • طراحی و ساخت ماشین‌های لباسشویی، خشک کن و پرس
  • طراحی و ساخت تجهیزات تهویه مطبوع و گرمایش هوای گرم و تجهیزات تبرید تجاری و صنعتی
  • طراحی و ساخت اندازه‌گیری و پمپ‌های توزیع (Dispensing Pumps)
  • طراحی و ساخت ماشین آلات صنعت خدمات، طبقه‌بندی نشده در جای دیگر

طراحی و ساخت تجهیزات متفرقه صنعتی و تجاری

  • طراحی و ساخت کاربراتور، پیستون، حلقه پیستون و سوپاپ‌ها
  • طراحی و ساخت سیلندرها و عملگرهای سیالات
  • طراحی و ساخت پمپ‌های قدرت و موتورهای سیالات
  • طراحی و ساخت ترازو و اندازه گیرها، به جز آزمایشگاه
  • طراحی و ساخت ماشین آلات و تجهیزات صنعتی و تجاری، که در جاهای دیگر طبقه‌بندی نشده اند

دیگر طبقه بندی‌های طراحی و ساخت ماشین آلات صنعتی و تجهیزاتی که در ایران با توجه به تخصص شرکت‌ها وجود دارند عبارتند از:

  • طراحی و ساخت تجهیزات دقیق ماشینکاری
  • طراحی و ساخت قالب‌های تولیدی صنعتی
  • طراحی و ساخت قالب‌های کاشی و سرامیک
  • طراحی و ساخت قالب‌های آجرهای نسوز
  • طراحی و ساخت ماشین آلات بسته‌بندی
  • طراحی و ساخت مدل‌های ریخته‌گری و قطعات صنعتی
  • طراحی و ساخت حمل مواد مختلف
  • طراحی و ساخت تجهیزات داخل کوره‌های نسوز
  • طراحی و ساخت مجموعه کامل نوارهای نقاله با طول مختلف
  • طراحی و ساخت دستگاه‌های پرکن مایعات
  • طراحی و ساخت دستگاه‌های شیرینگ پک
  • طراحی و ساخت دستگاه‌های پرکن چسب
  • طراحی و ساخت ماشین آلات چاپ در صنایه مختلف
  • و… (این فهرست کامل‌تر خواهد شد)

ماشین آلات صنعتی

طراحی و ساخت ماشین آلات صنعتی

منابع

wikipedia

osha

britannica


مقاله تخصصی قبلی سایت آگهی تخصصم اینهمعرفی سایت های تخصصی آنلاین (مقاله رپورتاژ سایت و معیارهای خرید رپورتاژ آگهی) را می توانید با کلیک روی عنوان آن بخوانید.

شرایط تولید محتوای تخصصی و رپورتاژ آگهی (با ارسال در 15 شبکه اجتماعی و وبلاگ سایت) در سایت آگهی تخصصم اینه را (اینجا) مشاهده نمایید.


برای دریافت مقالات بعدی سایت ایمیل خود را در فرم زیر وارد کنید.


لینک کوتاه مقاله برای انتشار در شبکه های مختلف اجتماعی

https://takhasosameine.ir/?p=15248


اینستاگرام و تلگرام ایده، نوآوری، خلاقیت و تکنولوژی ما هست

https://www.instagram.com/takhasosameine/

https://t.me/ineft

4.5/5 - (11 امتیاز)

توسط مدیر سایت و تولید محتوا

بنده ارشد مهندسی مکانیک و مدیر سایت هستم. با توجه به مشکلات عدیده ای که از عدم تخصص ناشی می شد، از سال 95 با این امید که متخصصین و تحصیلکرده های کشور بتوانند مشکلات مملکت رو حل کنند، سایت آگهی تخصصم اینه را استارت زدم. انشاءالله که هر کدام گامی هرچند کوچک در این مسیر برداریم.

“22 مهر 1400” 12:44 ب.ظ